Home » Qui som

Qui som

Infobenissa naix, des dels seus inicis, amb la intenció de ser un punt de referència local a Internet; un lloc on trobar informació útil del poble: notícies, festes, fotografies, notícies, etc. Ací podeu saber més de la història d’Infobenissa. Però aquesta pàgina està dedicada a l’equip darrere d’Infobenissa.

Joanba Gandia Joan Baptista Gandia i Muñoz naix a Benissa l’any 1981. Ha estudiat Enginyeria de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València. Joanba és el “responsable de continguts”, i s’encarrega d’actualitzar els continguts de la web.

Xavi IvarsXavi Ivars va nàixer a Benissa l’any 1983. Enginyer en Informàtica, està fent la tesi doctoral dins l’àrea de Processament del Llenguatge Natural a la Universitat d’Alacant. Xavi és el “responsable informàtic” de la web, encarregat de programar noves funcionalitats.

Treballem junts al projecte d’Infobenissa sota el nom de Pikaspart & Fescordell Web Productions. No formem cap empresa i no intentem obtindre cap rendiment econòmic amb aquesta web; tan sols, i com a cas excepcional acceptariem col·laboracions en forma de publicitat per tal de pagar les despeses que suposa l’allotjament de la web i el domini.

El nostre nom prové d’una dita ben coneguda de La Marina que diu així: “Si Bèrnia duu capell pica espart i fes cordell”. També hi ha algunes modificacions d’aquesta dita (el Montgó, el penyal…). La dita fa referència a un fenomen metereològic que es basa en l’acumulació de núvols als cims d’aquestes muntanyes i sol produir-se poc temps abans d’una tempesta, i així indica la conveniència de restar a casa fent el cordell ja que el temps empitjorarà i no serà possible treballar al camp.

Amb el nostre nom hem volgut reflectir el contrast entre dos temps, un d’ells ja passat, on es fonamenten les nostres arrels, el qual convindria conservar i un de nou i innovador que cal apropar a la nostra gent. Ambdós s’haurien de compatibilitzar.

A més de nosaltres dos, altres persones han col·laborat de manera desinteressada en moments puntuals durant aquestos anys.

Mario SantacreuMario Santacreu també és nascut a Benissa, l’any 1986. Actualment realitza estudis d’Arts Plàstiques i Disseny a Alcoi. Mario és l’autor de la nova imatge corporativa de la web, sorgida amb el redisseny de 2010.

Guillem IvarsGuillem Ivars és un altre benissenc, nascut l’any 1980. Periodista de formació, actualment treballa a una empresa de comunicació a Alacant. Ha treballat per a mitjans com el Levante-EMV o El Mundo. Guillem va dirigir les entrevistes realitzades dins la campanya de les eleccions de 2011.

Miquel Miquel González, també benisser i periodista. Després de molts anys treballant al diari El Mundo d’Alacant, ara dirigeix el periòdic AlicantePlaza. Miquel va moderar el debat entre els candidats durant la campanya per a les eleccions de 2015.

6 comentaris»

 • Belén Ivars ha dit:

  Molt bon equip!! Seguiu així, que la cosa ja no para….
  Besets!!!

 • mºangeles ha dit:

  hola,la meua proposta es,si per este mitjá es podria anunciar contactar amb gent que anem cada día a treballar a calp,per organizatmos amb els horaris de anar i tornar,per a compartir el vehicle i així estalviar .graçies

 • Joan B. Gandia ha dit:

  Bon dia MªÁngeles,

  Gràcies pel teu comentari. És una cosa que és molt interessant i ens plantejarem.

  No obstant això, et recomanem que entres a la web http://benissa.compartir.org per posar el teu trajecte. Eixa és una iniciativa de l’Ajuntament de Benissa amb la col·laboració de la web compartir.org i potser siga del teu interés també.

  Una abraçada!

 • StaffGaletes ha dit:

  Si entreu en el blog d’Oliva, el qual està en la llista, podeu veure en alguns comentaris blogs com el nostre que son de la mateixa classe i ens agradaria que agregareu a la llista.

 • Carlos Font ha dit:

  Hola Joanba i Xavi. Fa uns quants dies que intente editar una nova página en el meu blog i no puc. Ha hagut cap problema? És pot solucionar? Gràcies

 • Josep Micó Conejero ha dit:

  Hola, bona vesprada:
  M’ha estat impossible, de totes totes, trobar al web de l’Ajuntament de Benissa les bases del XLII PREMI DE POESIA 25 D’ABRIL VILA DE BENISSA.
  Trobe que no hauria de ser tan difícil.
  Me les podeu enviar?
  Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/