Especials informatius

[15 de març de 2017 | No hi ha comentaris]
Mor l’escriptor Bernat Capó

L’escriptor benisser Bernat Capó va faltar ahir dimarts, a l’edat de 89 anys. Bernat, nomenat fill predilecte de Benissa, va deixar un extens llegat literari entre els quals destaquen els volums de Costumari Valencià, De Berdica a Navayork, sobre el benisser Pere “Bigot”, Espigolant pel rostoll morisc, o On ets, Gigi?

En aquest especial, s’arrepleguen les notícies aparegudes en premsa i els comunicats emesos en conèixer-se la notícia de la seva mort.

[5 d'agost de 2013 | No hi ha comentaris]
Infobenissa TV: vídeos històrics de Benissa

Aquest especial recull els vídeos històrics de Benissa que ens arriben a partir d’aportacions personals i de l’arxiu de Telebèrnia. Infobenissa pretén recuperar així el patrimoni audiovisual del poble de Benissa. Posem, a més, a disposició dels benissers i benisseres un servei gratuït de digitalització de cintes antigues. Per a demanar informació sobre aquest servei poseu-se en contacte amb l’equip d’Infobenissa mitjançant el nostre formulari de contacte.

[16 de maig de 2011 | Un comentari]
Eleccions municipals 2011

Aquest nou especial informatiu està dedicat a les pròximes eleccions municipals que se celebraràn el proper dia 22 de maig. En elles, cinc candidatures es presenten per tal d’aconseguir el recolzament dels benissencs i benissenques per governar el poble els propers 4 anys.

Infobenissa ha apostat sempre per la informació contrastada, aportant tots els punts de vista, i és per això que, tal i com vam fer fa quatre anys, hem aprofitat per preguntar als màxims responsables dels partits quines són les seves propostes per a la […]

[16 de juliol de 2010 | Un comentari]
Festaborigen 2010

El Festaborigen és un festival d’estiu organitzat pels joves de Benissa, nascut després de la desaparició del mític Almadrava Rock (Els Poblets) i més tard el Rock a La Mar (Dénia). A causa d’aquestes desaparicions, els joves de Benissa decideixen tornar a crear un festival d’estiu a la platja de la Fustera de Benissa en la seva primera edició, movent-lo al Camp de Futbol-7 de Benissa en aquesta segona edició. A més dels concerts, el Festaborigen també planteja diverses activitats com debats, tallers, videos, entre altres.

Junt amb el […]

[12 de març de 2010 | No hi ha comentaris]
Es mor Salvador Soria, fill adoptiu de Benissa

L’artista Salvador Soria, de 95 anys, ha mort aquesta matinada a Benissa. Soria, establert a Benissa des de 1969, va ser declarat Fill Adoptiu de la localitat el dia 27 de maig de 2005 i els premis de pintura que es convoquen cada any, juntament amb els “Premis Literaris 25 d’abril”, porten el seu nom des de l’any 1996.

En aquest especial, s’arrepleguen les notícies aparegudes en premsa i els comunicats emesos al conèixer-se la notícia de la seva mort.

[15 de maig de 2007 | No hi ha comentaris]
Eleccions municipals 2007

Ací tenim un nou especial informatiu, dedicat a les eleccions municipals de 2007, que se celebraran el proper dia 27 de maig. En elles, quatre candidatures es presenten per tal d’aconseguir el recolzamen dels benissencs i benissenques per a governar el poble els propers 4 anys.

I des d’Infobenissa hem intentat oferir informació de primera ma a tots els nostres visitants, i per això hem preguntat personalment als caps de llista de les diferents candidatures quines són les seves propostes per a la pròxima legislatura, fent-los una exhaustiva entrevista. També hem inclòs els resultats, amb l’escrutini oficial dels vots.

[10 de desembre de 2006 | No hi ha comentaris]
Santa Cecília 2006

Per encetar els especials informatius, anem a començar amb un relatiu a la cel·lebració de la festa en honor de Santa Cecília que fa la Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa, i que tanca amb un més ple de concerts al nostre poble: primer va ser la Colla de Xirimiters el dia 24 de novembre, la Seu Universitaria amb el concert del Quintet de Metalls “Al vent” el dia 26, la Bandeta Juvenil el passat dia 2 de desembre i ara la Banda, amb el seu concert especial, el proper dissabte 16 de desembre.

Aquest concert de la banda, però, no és un concert com el de tots els anys. Aquest serà l’últim concert de la banda que dirigirà Javier Santacreu, que ha estat des d’abril de l’any 1986 al front de l’agrupació músical. 20 anys són molts.

I per això, la seva persona ocuparà una part important d’aquest especial: hem elaborat un repàs a la seva trajectòria professional i també li hem preparat una entrevista. Durant aquesta setmana, anirem publicant “capítols” d’aquest repàs i de l’entrevista.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/