Inici » Notícies » Successos

Un jove de Xàbia, greu després de ser agafat per una vaqueta a les festes de Benissa

30 d'abril de 2010 No hi ha comentaris

La primera jornada de bous al carrer de les festes de Benissa es va tancar amb un esglai. Un jove de Xàbia, Román Cholbi, va haver de ser traslladat d’urgència a l’hospital comarcal després de rebre una greu banyada en un punt proper al pulmó.

Segons fonts municipals, l’incident es va registrar cap a la mitjanit. La primera vaqueta de l’actuació de la ramaderia calpina Ifach, “Revoltosa”, va agafar el xabienc, gran afeccionat taurí, i li va clavar la banya davall d’una de les aixelles. En la topada, el jove també es va trencar la clavícula o una costella.

Ràpidament va ser portat fora de la plaça fins l’ambulància de la Creu Roja de Calp, que s’encarrega de la cobertura de l’acte. Els sanitaris van atendre el ferit i després el van traslladar fins l’hospital de Dénia.

Segons la regidora de Festes, allí va passar la nit sota vigilància en la UCI i, al llarg del dia d’ahir, va ser remés a una habitació en planta, on està “estable dins de la gravetat”. La vaqueta “Revoltosa” és coneguda a la comarca per la seua perillositat. A l’agost de 2008 va ferir de gravetat un jove de Ponferrada, clavant-li una banyada en el coll després de botar damunt de la “piràmide”, un dels obstacles que s’usen als bous al carrer.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/