Inici » Notícies » Successos

El tram de la N-332 entre Benissa i Benidorm és el huité d’Espanya en nombre d’accidents de moto

20 de desembre de 2006 No hi ha comentaris

Els grans beneficiats d’una hipotètica millora de les carreteres valencianes serien les motos i els vehicles pesants. Segons l’informe Eurorap, huit de cada deu trams amb més accidents de motos se situen a la costa i la N-332 entre Benidorm i Benissa és la huitena zona d’Espanya amb més accidents de vehicles de dues rodes. A la comunitat, la província d’Alacant és la més conflictiva per als motoristes, car acumula 4 dels 10 trams més perillosos, dos situats a la N-332 (del final de la variant de Benidorm al principi de la zona urbana de Benissa i del Campello al Paraíso) i uns altres dos a la N-340 (del Campello a la variant de Xixona i des d’aquest punt a Alcoi).

Pitjor encara són les xifres de vehicles pesants. Les dades de l’informe revelen que la comunitat té quatre de cada deu trams amb alta densitat d’accidents de camió per quilòmetre, el que fa que el 13% dels accidents mortals i greus de vehicles pesants de tota Espanya es produïsquen en aquesta autonomia.

La N-340 al seu pas per la província de Castelló és la més perillosa en aquest sentit. Acumula huit dels deu trams més conflictius del País Valencià. Els altres dos se situen a València, en la V-30, entre el Port i Quart de Poblet; i en l’A-3, entre Manises i València.

En la carretera N-340, ruta alternativa a l’autopista de peatge, hi ha trams en què més de la meitat dels accidents tenen com a protagonista un vehicle pesant, segons les dades de l’informe Eurorap.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/