Inici » Notícies » Successos

Demanen 24 anys de presó per matar dues prostitutes a sa casa

5 de novembre de 2012 No hi ha comentaris
Finca del Pla dels Molins on ha tingut lloc el doble homicidi

Finca del Pla dels Molins on va tindre lloc el doble homicidi

La Fiscalia ha demanat 24 anys de presó per a un veí de la localitat alacantina de Benissa per acabar amb la vida de dues prostitutes al seu domicili, a les quals va apunyalar i els cadàvers de le quals va amagar inicialment en una habitació de sa casa, la porta de la qual va blocar. Només un dia després, va confessar l’autoria del crim davant la Guàrdia Civil de la localitat.

L’acusació pública, que demana 12 anys de presó per cadascun dels dos delictes d’homicidi, ha proposat també que l’acusat indemnitze la família de cadascuna de les dones mortes amb un quantia de 90.000 euros, segons exposa el representant del ministeri públic en el seu escrit de conclusions provisionals.

Les va conèixer a Calp

Els fets van ocórrer el 3 d’agost de 2011 quan l’acusat, de 32 anys d’edat, es va dirigir al seu habitatge habitual a Benissa acompanyat de dues prostitutes que havia conegut prèviament a la localitat veïna de Calp.

Una vegada dins del domicili va mantindre relacions sexuals amb les dos, segons reflecteix l’escrit del fiscal. En eixe moment, l’ara acusat va observar des de la cuina del domicili que una de les dones havia agafat sense permís un sobre que contenia diners.

En eixe moment va decidir agafar un ganivet de grans dimensions i va donar 19 punyalades a una de les dones -la que hauria agafat el sobre-, i sis a l’altra xica. Ambdues van morir per hemorràgia “aguda massiva”.

L’acusat, a continuació, va embolicar els dos cossos sense vida amb un llençol, una coberta de sofà i un cobertor, i els va introduir en una de les habitacions, la porta de la qual va blocar “amb dos pals en forma de creu”.

Vint-i-quatre hores després, l’acusat es va enfonsar i va confessar els fets davant la Guàrdia Civil. El judici comença hui amb jurat popular a l’Audiència Provincial d’Alacant i està previst que es perllongue durant quatre jornades.

 

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari ABC el 5 de novembre de 2012.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/