Inici » Notícies » Política

Reiniciem Benissa publica la declaració de la renda dels seus regidors

22 de juny de 2015 Un comentari
Logo de Reiniciem Benissa

Logo de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa, seguint amb el seu objectiu de transparència i de posar a l’abast de la ciutadania tota la informació rellevant, ha publicat a la seua pàgina web la declaració de la renda dels seus tres regidors: Abel Cardona, Belén Ivars i Fernando López. Aquesta informació es pot trobar a l’apartat Documents de la web de Reiniciem Benissa.

A més, s’ha publicat també el codi ètic signat pels tres regidors, amb la qual cosa assumeixen el seu contingut, com la revocació de la seua condició de regidors en cas de mala gestió, la rendició de comptes a la ciutadania de forma periòdica o la públicació de les seues agendes.

Pel que fa a aquest últim punt, Reiniciem Benissa està publicant ja les agendes dels regidors als seus perfils en xarxes socials, i al llarg d’aquesta setmana es preveu activar un apartat específic a la web on aparega també l’agenda d’actes i reunions dels regidors.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Un comentari»

  • Diumenge ha dit:

    Molt interessant. Podrieu publicar també la declaració dels nous concejals…i aixina poder la comparar quan deixen el càrrec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/