Inici » Notícies » Natura

Rescaten una àguila cuabarrada que havia caigut a un dipòsit d’aigua antiincendis

29 de juny de 2016 No hi ha comentaris
L'àguila cuabarrada

L’àguila cuabarrada

Els bombers forestals van rescatar ahir un exemplar d’àguila cuabarrada que havia caigut a un dels dipòsits que els helicòpters utilitzen en la lluita contra els incendis a la serra de la Solana de Benissa.

Aquesta au, una espècie amenaçada molt representativa de la província, portava unes anelles per les quals se l’ha identificada com un mascle jove, nascut enguany, i que va ser anellat a Catalunya a l’Institut Català d’Ornitologia (ICO).

Tan aviat com els bombers forestals van localitzar l’au, que surava amb les ales obertes, la van traure de l’aigua. “Ens ha sorprès que no oposara cap resistència i que no intentara picar ni clavar les seues ungles”, va explicar un del bombers.

Ràpidament van contactar amb el Centre de Recuperació de Fauna de Santa Faç, que van arribar a la zona per a revisar l’estat de l’àguila cuabarrada i traslladar-la a les seues dependències per a tindre-la en observació. Els tècnics del centre informaran a l ‘ICO de les dades del rescat i del posterior alliberament de l’animal.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/