Inici » Notícies » General

SPPLB en funcionaris i CCOO en laborals guanyen les eleccions sindicals a l’ajuntament

14 de gener de 2015 No hi ha comentaris
Eleccions sindicals a l'Ajuntament de Benissa

Eleccions sindicals a l’Ajuntament de Benissa

El dilluns passat van tindre lloc les eleccions sindicals a l’Ajuntament de Benissa amb una gran participació. Els comicis, qu tenen lloc cada quatre anys, van comptar amb tres meses, una de funcionaris, una de personal laboral tècnic i administratiu i l’altra de personal laboral especialista i no qualificat.

SPPLB al capdavant en la mesa de funcionaris

Els membres del SPPLB a l'Ajuntament de Benissa

Els membres del SPPLB a l’Ajuntament de Benissa

En la mesa de funcionaris va haver 79 vots emesos d’un cens de 94 treballadors. El SPPLB va estar al capdavant amb 33 vots, aconseguint així 2 delegats de personal. CCOO va obtindre 18 vots i 1 delegat de personal, UGT 18 vots i 1 delegat de personal i el CSIF 9 vots 1 delegat de personal. També es va registrar un vot en blanc.

Des del SPPLB han enviat un comunicat mostrant la seua satisfacció per ser per tercera vegada el sindicat més votat. Indiquen, a més, que continuaran defensant els drets i interesos de tots els treballadors de l’ajuntament.

CCOO el més votat en laborals

Pel que fa a les dos meses de personal laboral el sindicat CCOO ha sigut el més votat. En la mesa de personal laboral tècnic i administratiu CCOO ha obtingut 9 vots i 2 delegats de personal, i UGT ha obtingut 2 vots.

En la mesa de personal especialista i no qualificat, CCOO ha obtingut 25 vots i 2 representants, mentre que UGT ha obtingut 7 vots i 1 representant. També s’han tingut 4 vots nuls.

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/