Inici » Notícies » General

S’inverteixen més d’1 milió d’euros en empolar camins i urbanitzacions

8 de maig de 2007 No hi ha comentaris

El regidor de Medi ambient, Miquel Cabrera, fa balanç de les actuacions realitzades en matèria d’empolament de camins i urbanitzacions durant aquests últims quatre anys de gestió.

Segons Cabrera, des de l’any 2003 s’han invertit un total d’1.200.000 euros a millorar aquest tipus d’infraestructures. Concretament, s’han millorat vials en les urbanitzacions de Montemar, Fustera, Pedramala, Carrions, La Pinada, Buenavista, Baladrar, Calcides i Fanàdics, amb una inversió de 700.000 euros. Quant a camins rurals, finançats amb aportacions dels veïns, s’han empolat vials al Collao, Pinos, Batlau, Tossalet, Bombí, Berdica i Benimallunt i finançats íntegrament per l’Ajuntament els camins del Tros Vell, Berdica, Cementeri, Quisi, Biasner i Serrallonga. Finalment, el Camí dels Bolufers es va arreglar amb el finançament de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament. En total el consistori s’ha gastat 500.000 euros arreglant camins rurals.

Per una altra part, l’any passat l’empresa Benissa Impuls va comprar una màquina per a la neteja de camins. Des del mes de juliol de 2006 s’han netejat 40.000 metres de vials a les zones de Lleus, Berdica, Benimarraig, Quisi, Grumers, Tros Vell, Tossalet, Canor, Biasner, Serrallonga i Cementeri.

A més, en els pròxims mesos d’estiu es té previst contractar les brigades PAMER i ENCORB per a la neteja d’espais naturals.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/