Inici » Notícies » General

S’inaugura el betlem de nadal

29 de novembre de 2010 No hi ha comentaris

El proper dissabte 11 de desembre ales 19.30 hores, la Coral Benissenca ens oferirà l’edició d’enguany ja tradicional Concert de Nadal.

La Coral Benissenca, sota la direcció de Javier Santacreu, interpretarà, entre altres, les següents obres: Te Deum, per a solistes, cor i orquestra, d’Anton Diabelli, “Oratorio de Noël”, op. 12 (selecció) de C. Saint-Saëns, i obres de Brahms, Mendelssohn, Schwartz i Klein.

El concert tindrà lloc al Centre d’Art Taller d’Ivars.

Els assistents visiten el betlem de Nadal de 2010 durant la seua inauguració.

Els assistents visiten el betlem

S’ha inaugurat el betlem de nadal 2010,
que es troba al Centre d’Art “Taller d’Ivars” de Benissa,
i que ha estat organitzat per l’Associació de Betlemistes “Amics del Betlem de la Marina”, amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa.

A l’acte van assistir el rector de Benissa, Domingo Sabater, el pare Jordi Escrivà, el regidor de Cultura, Xavi Tro, així com els membres de l’associació betlemista. Tots els assistents van poder comprovar la gran bellesa del muntatge, que es supera any rere any pel que fa a la qualitat i a la seua perfecció.

El betlem es podrà visitar fins el 4 de gener en el següent horari: de dimarts a divendres, amb visites concertades pel matí, i de 18.00 a 20.30 per la vesprada. Els dissabtes i els diumenges d’11.00 a 13.30 i de 18.00 a 20.30. L’exposició estarà tancada els dilluns i els dies 6, 8, 24, 25 i 31 de desembre i l’1 de gener.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/