Inici » Notícies » General

Renoven la xarxa d’aigua potable en alguns carrers del poble

30 d'abril de 2010 No hi ha comentaris
Substitució de la canonada al carrer Sant Joan

Obres al carrer Sant Joan

Durant les obres de repavimentació de carrers al nucli urbà de Benissa, que està duent a terme la Diputació d’Alacant, i que van començar a principis d’any, el Servei Municipal d’Aigües Potables, va observar la conveniència de substituir les actuals conduccions d’aigua potable, de fibrociment de 50 mm i instal·lades l’any 1968, per una nova conducció de fosa dúctil de 60 mm, substituint a més, vàlvules de tall, les connexions de servei als domicilis i les boques d’incendi. Aquestes actuacions s’han dut a terme als carrers Sant Sebastià, Sant Joan i Pare Melchor de Benissa.

Substitució de la canonada al carrer Sant Joan

Obres al carrer Sant Joan

En concret, s’han substituït 680 metres de canonada, 5 vàlvules de tall, 4 boques d’incendi i 105 connexions de servei als domicilis. L’actuació del personal del Servei Municipal d’Aigües i els materials addicionals, han suposat una inversió addicional d’11.500 euros, finançats per l’Ajuntament.

Amb aquesta renovació de la xarxa de conducció d’aigua potable, s’aconseguirà la reducció d’incidències en la zona, la qual patia de forma habitual avaries, sobretot per trencaments d’elements de connexió. A més, el reblaniment del terreny provocava trencaments en la canonada de fibrociment, amb la consegüent pèrdua d’aigua i danys als habitatges.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/