Inici » Notícies » General

Reiniciem fent festa va omplir la placeta de l’Església Vella

18 de maig de 2015 No hi ha comentaris
Reiniciem fent festa

Reiniciem fent festa

“Reiniciem fent festa” va omplir el dissabte passat la placeta de l’Església Vella amb bona música i molta gent jove.

L’esdeveniment va comptar amb el grup de folk alcoià Pelandruska i els DJ Javi Mas i Escala i Corda.

Durant l’acte es van anar succeïnt els parlaments d’alguns membres de Reiniciem Benissa. En primer lloc Mario Santacreu va parlar de tots els esdeveniments que han desaparegut a Benissa, com el Festaborigen o el Minifestival Creampop, per les traves que l’Ajuntament ha posat a les associacions i ha volgut destacar els beneficis econòmics que aquests festivals deixen als pobles on se celebren.

Fer López, per la seua banda, va destacar que en la seua estada laboral a Suïsa va trobar a molta gent jove valenciana que han hagut d’emigrar per a lluitar per un futur i que sembla que als polítics actuals no els preocupa esta situació.

Belén Ivars va anunciar que des de Reiniciem Benissa es feia una festa perquè ja n’hi havia prou que la política fóra una cosa seriosa i feta de forma professional, afegint que la política ha d’estar feta per la gent d’apeu del poble i per la gent jove. Va afegir que estaven cansats que Benissa estiguera morta i que cal canviar les coses.

Finalment, Abel Cardona va fer una crida a la gent jove del poble a votar a les pròximes eleccions municipals i va indicar que Reiniciem Benissa té la candidatura més jove de les que es presenten i que tenen moltes ganes i il·lusió per canviar les coses.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/