Inici » Notícies » General

Protecció Animal dissenya un pla de millores per als parcs canins

23 d'octubre de 2021 No hi ha comentaris
Millores al parc caní de l'avinguda Constitució

Millores al parc caní de l’avinguda Constitució

Enginy, moltes hores de treball i una discreta quantitat econòmica han bastat perquè la Regidoria de Protecció Animal pose en marxa un pla de millores per als parcs canins de Benissa. I és que, segons ha relatat la regidora, Lorena Ivars, l’executiu local feia mesos que mastegava la idea de donar una rentada de cara determinant a uns espais públics que no rebien inversions significatives des que s’inauguraren a la fi de 2014.

“El manteniment, la neteja de les àrees i els seus entorns no han sigut suficients i ara toca arribar una mica més enllà”, ha dit Ivars a l’inici de les seues declaracions. Unes paraules amb les quals també ha volgut agrair a tots els actors implicats, ja que segons ha relatat la regidora, “després de parlar amb diferents col·lectius, hem entés la necessitat de renovar mobiliari i millorar els espais destinats a l’oci dels nostres animals”.

El projecte de regeneració dels parcs canins implica fonamentalment l’adequació dels paviments, modificacions en les tanques i la compra i adquisició de nous elements de joc per als gossos. A més, aquesta actuació anirà aparellada d’una campanya de conscienciació en la qual ja es troba treballant l’equip de Comunicació de l’ajuntament, i amb la qual es pretén recordar als amos dels animals diferents aspectes que permeten millorar la convivència i la salubritat al municipi. I és que, en aquests últims mesos, segons relaten fonts de la policia local i dels serveis de neteja de Benissa Impuls, han augmentat els abandons de mascotes, s’han incrementat les deposicions a la via pública i es poden veure deambulant sense rumb fix gossos de gran grandària, especialment a les zones rurals. Però l’Ajuntament no apel·larà només a la bona consciència social dels benissers i benisseres, sinó que també posarà el focus en les possibles sancions aparellades a aquestes males pràctiques.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/