Inici » Notícies » General

Presentació de la campanya “Deixa’t portar” per a Benissa i la Vall del Pop

21 de gener de 2009 No hi ha comentaris

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de la campanya de turisme actiu de Benissa i la Vall del Pop 2009 “Deixa’t portar”. En total s’han dissenyat 8 activitats dirigides a tot tipus de públic, que combinen activitats lúdiques, culturals i turístiques que es desenvoluparan a Benissa, Alcanalí, Benigembla, Castell de Castells, Llíber, Murla, Parcent, Senija i Xaló.

En concret, s’han organitzat rutes de senderisme per diversos paratges dels pobles implicats, tant diürns com nocturns, rutes amb bicicleta, excursions amb caiac, en catamarà, amb llanxa, rutes teatralitzades i activitats de busseig amb tub respirador.

Les rutes de senderisme diürnes es realitzaran un diumenge al mes, llevats els mesos de juliol i agost, que és quan es realitzarà el senderisme nocturn, dos diumenges al mes. El cicloturisme s’ha organitzat per als mesos de febrer, març, maig, setembre, octubre i novembre, també en diumenge. Les rutes teatralitzades recorreran els diferents pobles implicats, descobrint els seus encants mitjançant personatges emblemàtics i històrics. Serà des de març fins a octubre, alguns dissabtes de vesprada.

Per altra banda, també s’han tingut en compte a les platges i cales, en aquest cas de Benissa, per a realitzar diverses activitats. Les excursions amb caiac i amb llanxa seran de maig a octubre els dissabtes de matí i per al caiac també els dies de lluna plena a la nit. Finalment, el busseig amb tub respirador s’ha programat per als mesos de juny, juliol, agost i setembre, alguns dissabtes i diumenges de matí.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/