Inici » Notícies » General

Millorar Benissa per zones concretes: el dimecres 27 comencen les Assemblees de Barris

20 de febrer de 2019 No hi ha comentaris
Mercat de Benissa

Mercat de Benissa

Un nou procés participatiu per tal de millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Benissa, a partir dels seus propis suggeriments i en perspectiva de barris. El pròxim 27 de febrer tindrà lloc la presentació pública del nou procés d’Assemblees per Barris de Benissa. Serà a l’Espai cultural Cases del Batlle -carrer la Puríssima 38-, a les 19.00h. Aquest projecte comença amb la creació d’espais de participació a tots els barris de Benissa per a l’elaboració de propostes i diagnòstics per a la millora del poble.

Les assemblees per barris seran espais de reflexió sobre necessitats i propostes dins de cadascuna de les zones que ja s’han delimitat per al projecte. Cada barri definirà quines són les seues problemàtiques concretes dins el poble i quins aspectes considera que haurien de millorar i com. En la presentació pública s’aclarirà quines són concretament les zones on es treballarà, quina serà la metodologia que s’utilitzarà i s’establirà un calendari aproximat per al començament d’aquest procés. En total, la divisió de zones inclourà una divisió del nucli urbà, la zona costanera i les partides de Benissa.

Cartell de la presentació de les Assemblees de Barris de Benissa

Cartell de la presentació de les Assemblees de Barris

Aquest projecte té una durada prevista d’uns 7 mesos, finalitzant amb la presentació de l’informe on es recopilaran totes les dades arreplegades. La primera fase ja es va iniciar a gener amb l’alineament de continguts amb els grups polítics i les àrees de govern implicades. La propera fase contempla la realització pròpiament de les assemblees per cadascun dels barris, amb quatre mesos de durada prevista.

Des de l’Ajuntament, Belén Ivars com a responsable de Participació indica que “la participació és un tresor que cal cuidar i anar fent-lo créixer. Confie que la participació individual pot portar-nos a projectes amb repercussió col·lectiva”, aportant exemples com el procés de “Mou Benissa, amb la nova pista esportiva i d’oci de la Capella o el pla d’interculturalitat, entre altres, i esperem que aquest format de distribuïr-se territorialment facilite i promoga que la gent s’anime i participe”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/