Inici » Notícies » General

Medi Ambient i Benissa Impuls presenten una nova màquina escombradora i eines de neteja per a la zona costanera

18 de febrer de 2010 No hi ha comentaris

Presentació de les eines de netejaLa Regidoria de Medi Ambient i Benissa Impuls han adquirit una màquina escombradora i una sèrie d’eines destinades a la neteja i manteniment de la zona costanera.

La màquina escombradora s’ha adquirit per 80.000 euros i les eines, en concret 4 bufadores, 4 serres, 1 tractor tallagespa, 1 netejadora d’aigua a pressió  i 3 desbrossadores, han sigut finançades per la Conselleria de Turisme amb 18.000 euros gràcies al Pla de Millora del Litoral de la Comunitat Valenciana.

Els treballadors del servei municipal de neteja es desplaçaran als principals carrers de la zona turística per a poc a poc anar ampliant el recorregut d’acord amb les necessitats i la demanda dels veïns.

Segons ha comentat el regidor de Medi Ambient, José María Serna, “la zona costanera és una part molt important del patrimoni del nostre municipi i som conscients que cal millorar certs serveis. Amb aquestes adquisicions es cobriran una sèrie de necessitats en el tema de neteja i manteniment de carrers. Estem treballant per una millora contínua”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/