Inici » Notícies » General

L’Institut de Benissa acull la fira “Orienta-T” per a assessorar els joves del municipi en matèria laboral i educativa

22 de març de 2018 No hi ha comentaris
L'IES Josep Iborra

L’IES Josep Iborra

Dilluns que ve, dia 26, Benissa acollirà per primera vegada les activitats programades dins de la fira Orienta-T, una activitat en la qual els joves de Benissa rebran informació i podran assistir a diferents xarrades en matèria laboral i educativa. Les jornades tindran lloc a l’IES Josep Iborra de 8.00h a 15.00h.

Aquesta fira pretén acostar el món laboral i les diferents opcions de formació a l’alumnat de l’IES local, en un moment en el qual han de començar a definir el seu futur més immediat.

Amb aquesta iniciativa, les regidories d’Educació i Joventut pretenen oferir un servei amb el qual ajudar a prendre decisions adequades des del coneixement i la informació als joves que es troben cursant els últims anys dels seus estudis de l’ESO, Batxiller i diferents cicles formatius.

La fira contempla la instal·lació de diferents estands en els quals poder rebre informació i consultar dubtes. De la mateixa manera, eixe dia està prevista la presència d’un equip d’orientadors que podran solucionar consultes de manera personalitzada a cada subjecte.

Per a Carol Ivars, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, “amb aquesta proposta confiem que l’alumnat puga orientar-se de la millor manera possible, assessorats per professionals en la matèria”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/