Inici » Notícies » General

Liciten les obres de la rotonda a la carretera CV-746 en terme municipal de Benissa i Teulada

21 de juny de 2014 No hi ha comentaris
Zona de la carretera CV-746 on es construirà la rotonda

Zona de la carretera CV-746 on es construirà la rotonda

Les obres per a dotar d’una rotonda el punt quilomètric 7, 6 de la carretera CV-746 (Moraira-Calp) en terme municipal de Benissa i Teulada han eixit a licitació. L’import total dels treballs d’aquesta infraestructura és de 490.398, 73 euros i compta amb un termini d’execució de quatre mesos.

El batle de Teulada, Antoni Joan Bertomeu, va explicar ahir que la convocatòria de licitació per a adjudicar les obres és competència de la Diputació d’Alacant, ja que serà l’organisme provincial l’encarregat de sufragar la totalitat de les obres. El batle ha destacat que aquesta rotonda, a situar en les proximitats del supermercat Pepe La Sal, era de vital importància per a aquesta zona ja que en aquest punt conflueixen moltes eixides de vehicles de les urbanitzacions per connectar amb la carretera.

Antoni Joan Bertomeu ha destacat que la CV-746 és una carretera que a l’estiu té molta circulació de turismes, pel que amb la dotació d’aquesta important obra beneficiarà els veïns dels dos termes municipals, Benissa i Teulada, que viuen a les urbanitzacions confrontants.

Per la seua banda, el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va recalcar també la importància d’aquesta infraestructura, unes obres molt demandades a la Diputació alacantina. L’organisme “ens ha donat tot el seu suport tant a Benissa com a Teulada”.

Així mateix, Juan Bautista Roselló va apuntar que les empreses interessades a presentar-se a aquest concurs hauran de remetre les seues ofertes en dependències de la Diputació Provincial d’Alacant abans del 10 de juliol. El batle benisser també va afegir que es preveu obrir les ofertes el pròxim 23 de juliol.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/