Inici » Notícies » General

L’Ajuntament obri a la participació pública l’estudi paisatgístic de l’enllaç de l’AP-7 entre Benissa i Calp

1 d'octubre de 2009 No hi ha comentaris

L’Ajuntament de Benissa obri el període de participació pública de l’estudi de paisatge del traçat proposat per l’Estat per a l’enllaç de l’autopista AP-7 amb el municipi de Calp. El Ministeri de Foment està estudiant l’enllaç de Calp amb l’autopista mitjançant una carretera que connectaria amb la variant de Benissa, discorrent en paral·lel a l’actual N-332.

L’expedient es troba en fase d’avantprojecte i per això és necessària la col·laboració de la població obrint un període de participació pública. Per aquesta raó des de hui es posen a la disposició dels ciutadans dos panells explicatius al Departament d’Urbanisme on podran informar-se sobre el traçat i trobar les enquestes en què podran expressar la seua opinió. Es tracta d’un Pla de Participació Pública amb l’objecte de conèixer la percepció del paisatge per part de la ciutadania de la zona i la seua interpretació.

Els panells estaran exposats fins el 16 d’octubre. Les enquestes estaran a la disposició dels interessats al Departament d’Urbanisme o en la següent adreça electrònica http://www.eyser.com/participacion_ciudadana/index.html. A més, s’ha donat trasllat a les associacions del municipi a fi d’obtindre una mostra el més representativa possible de la població.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/