Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa es prepara per a obrir la seua oficina d’atenció al ciutadà

11 de setembre de 2008 No hi ha comentaris

El batle de Benissa, Juan Bautista Rossell?, ha mantingut aquesta setmana una reunió amb els funcionaris de l’Ajuntament per a informar-los sobre la creació de la futura Oficina d’Atenció al Ciutadà. A l’acte de presentació van assistir el regidor responsable de Participació Ciutadana, Jose Maria Serna, l’empresa Alba Technology que farà els estudis previs a la posada en marxa d’aquesta nova Oficina i la cap del SIT de l’Ajuntament de Teulada, que va contar la seua experiència personal als treballadors de l’Ajuntament de Benissa.

Aquest nou servei està totalment pensat per a facilitar les gestions dels ciutadans amb l’ajuntament, de manera que una sola oficina integrarà el personal que done resposta a totes les sol·licituds dels ciutadans. Es tracta d’evitar situacions tan típiques com “vaja al pis de dalt”, “pregunte a tal persona” o “torne demà”. El personal de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà estarà altament qualificat per a començar els tràmits de qualsevol procediment, així com cobrar taxes, realitzar matrícules o donar informació sobre qualsevol tema municipal.

Amb aquest projecte l’Ajuntament de Benissa comença el seu camí cap a la modernització fins arribar en el futur a l’administració electrònica, que permetrà als ciutadans iniciar tràmits sense moure’s de casa. El consistori ha començat ja actuacions per a l’adquisició d’un local que reunisca les condicions adequades per a l’obertura d’aquest nou servei destinat a millorar la comunicació amb els ciutadans i l’agilitat en la resolució de les sol·licituds.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/