Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa empola 18.500 m2 de vials a la zona rural i zona costanera

10 d'agost de 2015 No hi ha comentaris
Camí de la Teulera a Benissa

Camí de la Teulera

L’Ajuntament de Benissa, mitjançant les regidories d’obres, agricultura i zona rural, ha dut a terme un projecte de repavimentació de camins rurals i carrers de la zona costanera del municipi. Unes actuacions que tenen un pressupost de 140.699 euros, que seran sufragats íntegrament per l’ajuntament, dins del pla d’inversions sostenibles, gràcies a la bona gestió econòmica de l’equip de govern.

A la zona rural s’ha actuat en 9 camins: Camí de la Teulera, a Benimallunt, Camí del Barranc del Vinyent, Camí de la casa de Baydal al barranc de Llenes, Camí de Canor, Camí Vell de València, Camí de Sant Antoni, Camí de Mallaes i camí paral·lel al peatge de l’autopista a Canor i Camí d’accés a la casa de la Sénia. En total 15.298, 35 m2, en els quals s’han fet treballs de neteja, apedaçament i pavimentació asfàltica.

Pel que fa a la zona costanera, els carrers empolats han sigut Poliol, Garlanda, Garcies, Ordi i Malva, tots ells a la urbanització La Fustera, sumant un total de 3.356,60 m2.

El nou regidor d’Agricultura i zona rural, Adrián Ivars, ha declarat que “hi havia una necessitat de millorar aquests camins, alguns molt transitats, per a millorar la seguretat dels vehicles i vianants”.

Per la seua banda, el batle, Juan Bautista Roselló, ha manifestat que “l’objectiu ha sigut millorar el trànsit rodat i per als vianants, millorant així la qualitat de vida de turistes i residents”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/