Inici » Notícies » General

La zona verda de Magraner, un lloc d’esplai a la zona costanera de Benissa

29 d'octubre de 2010 No hi ha comentaris
La zona verda de Magraner

La zona verda de Magraner

La zona verda de Magraner, a la zona costanera de Benissa, ha experimentat un extraordinari canvi al llarg d’aquests últims mesos, gràcies a les intervencions que s’han realitzat. Cal recordar que al mes de març es van inaugurar una caseta amb barbacoes, piques i banys, un projecte dut a terme pels alumnes d’un taller d’ocupació del Creama.

També, gràcies al “Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local”, s’han millorat els accessos, traçat sendes i fet treballs de maçoneria, un projecte que ha tingut un cost de 73.290 euros.

Finalment, l’Ajuntament, mitjançant la Regidoria de Medi Ambient i Benissa Impuls, s’ha encarregat d’instal·lar jocs infantils, mobiliari i del condicionament dels jardins, plantació d’arbres i treballs de neteja i manteniment periòdic de la zona. Tots aquests treballs han tingut un cost de 19.000 euros.

Segons ha comentat el regidor de Medi Ambient, José María Serna, “aquest conjunt d’actuacions posa a la disposició dels ciutadans de Benissa i de la comarca una nova zona verda a la zona costanera, on s’ofereixen multitud de serveis”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/