Inici » Notícies » General

La Regidoria de Medi Ambient fa obres de millora i accessibilitat a la zona verda de Fanàdics

16 de febrer de 2009 No hi ha comentaris

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa ha iniciat un projecte de millora en les instal·lacions i en l’accessibilitat del parc situat a la zona verda de Fanàdics.

En el projecte es contempla la col·locació d’una tanca perimetral que faça més segura l’estada en el recinte i la construcció d’un quiosquet-bar per a l’ús i gaudiment dels visitants.

Però la iniciativa estrella és l’engegada d’un pla d’accessibilitat. Tots els accessos estaran adaptats per a persones minusvàlides, i també els banys, que patiran una remodelació. A més es construirà una zona de picnic habilitada. Això convertirà aquesta zona verda en una de les úniques que faciliten l’accés a persones amb mobilitat reduïda en pràcticament tota la seua superfície.

El projecte, que compta amb un pressupost aproximat de 80.000 euros, ja està en marxa i s’estima que finalitze abans de l’estiu.

Segons José María Serna, regidor de Medi Ambient, “amb aquestes actuacions pretenem dotar de més i millors serveis els residents de la zona costanera així com fomentar i incentivar l’economia local, sense oblidar la necessitat de facilitar el gaudiment de les zones verdes al col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/