Inici » Notícies » General

La Regidoria de Cultura organitza un any més el Certamen Fotogràfic de Moros i Cristians

24 de juny de 2008 No hi ha comentaris

La Regidoria de Cultura, juntament amb l’Associació de Moros i Cristians de Benissa, organitzen un any més, el Concurs Fotogràfic de les Festes de Moros i Cristians, del qual s’han publicat les bases, a disposició dels interessats en el Centre Cultural del poble.

Podrà participar qualsevol persona sense límit d’edat, sempre que el tema que il·lustre les fotografies siga qualsevol aspecte de les Festes de Moros i Cristians celebrades del 26 de al 30 de juny de 2008. La mida de les obres serà lliure i aniran muntades en paspartú o cartolina rígida de 30 cm x 40 cm, podent presentar cada autor fins a 3 fotografies, en blanc i negre o color, les quals hauran de dur el lema i títol al dors.

El jurat serà nomenat per l’Ajuntament de Benissa, i estarà compost per persones de reconegut prestigi en l’àmbit de la fotografia i la cultura.

S’atorgaran tres únics premis, dotats amb 300, 200 i 100 euros, corresponents a primer, segon i tercer premi respectivament. El lliurament de premis i exposició de les obres es farà coincidint amb els actes del Mig Any de Moros i Cristians de Benissa.

Els treballs hauran de presentar-se al Centre Cultural de Benissa abans del 26 de setembre.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/