Inici » Notícies » General

La Fira i Porrat de Sant Antoni continua amb concerts, el túnel del vi i noves exhibicions

20 de gener de 2018 No hi ha comentaris
La Fira i Porrat de Sant Antoni de Benissa

La Fira i Porrat de Sant Antoni de Benissa

Després de l’èxit aconseguit en el primer cap de setmana de Fira, en el qual es va posar de manifest el caràcter innovador de la celebració amb la incorporació de la Foguera de Sant Antoni, Benissa encara el segon cap de setmana de Fira amb una agenda plena d’activitats.

Durant aquest cap de setmana central de la Fira i Porrat de Sant Antoni estan previstos un gran nombre d’actes per a tots els públics, entre els quals destaquen, el divendres, el concert oferit per la Societat Lírica i Musical de Benissa al Centre d’Art Taller d’Ivars, en honor a Nino Bravo, i el Túnel del Vi, amb les degustacions de vi i tapes oferides a la carpa situada al parc D. Joaquín Piera i Dª Mariana Torres.

Per la seua banda, dissabte que ve, la Fira ambulant, serà de nou protagonista al carrer Pare Andrés, donant pas a la nova degustació de vi i tapes. La vesprada del dissabte serà , de nou, l’espai per a la música, amb la celebració de la Trobada de Corals que comptarà amb la participació del Cor Unió Musical de Paiporta i la Coral Benissenca. La trobada tindrà lloc al Centre d’Art Taller d’Ivars.

El matí del diumenge començarà amb una exhibició de vehicles organitzada per l’Associació de Vehicles Històrics La Marina, a la Plaça Rei Jaume I. Donant pas a les 11h al “Dia de la bicicleta”. Itinerari urbà organitzat pel Club Ciclista Benissa i amb eixida des de la Plaça Jaume I.

El matí finalitzarà amb una exhibició de pilota valenciana i el Campionat oficial d’Escala i corda, una partida de professionals. La pilota donarà pas a l’esperat concurs gastronòmic d’ARRÒS AMB FESOLS I NAPS, tot açò compaginat amb la degustació de productes típics i l’exhibició de danses que tindrà lloc a la Plaça Rei Jaume I. Els actes del cap de setmana conclouran amb el concurs i promoció de colombicultura i una nova degustació de vi i tapes.

De nou un intens cap de setmana de celebracions en el qual cal destacar la implicació de nombrosos col·lectius i associacions que contribueixen a enriquir una programació d’actes ja de per si mateix atractiva.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/