Inici » Notícies » General

La Casa del Sol i la Lluna prepara un musical on participaran joves del municipi

16 de març de 2012 No hi ha comentaris
Presentació de l'activitat del Musical.

Presentació de l'activitat del Musical.

La “Casa del Sol i la Lluna” de Benissa, que pertany a la Fundació Abargues, ja s’ha posat en marxa per a preparar una de les seues activitats estrella per a enguany, “El Musical”, una activitat que s’inclou dins de la nova oferta lúdica i educativa que s’ofereix als xiquets i joves de Benissa, i que es va presentar recentment a la societat.

El musical tindrà lloc al mes de setembre però la reunió informativa per a totes les persones interessades a participar tindrà lloc el 20 de març a les 19.00 a la “Casa del Sol i la Lluna”. Els joves del municipi poden formar part de l’espectacle incorporant-se al cos de ball, a l’equip tècnic, als ajudants de vestuari o maquillatge o per a col·laborar en l’escenografia i decorats.

Cal recordar que la Fundació Abargues i les Germanes Franciscanes de la Immaculada, van posar en marxa la Casa del Sol i la Lluna amb l’objectiu de crear un lloc de trobada per a xiquets, joves i adults de Benissa i de la comarca, en el qual puguen trobar una nova alternativa a l’oci i temps lliure, juntament amb una gran varietat d’activitats lúdiques i educatives animades per un equip responsable d’educadors i voluntaris.

Des de la Regidoria de Joventut, Jorge Ivars, regidor de l’àrea, s’ha mostrat satisfet ja que gràcies a l’oferta de la Casal del Sol i la Lluna i les activitats que es realitzen des del Casal dels Joves, Benissa ofereix als joves diferents punts de trobada per al seu temps lliure.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/