Inici » Notícies » General

La 1a Caravana Republicana Les Marines homenatjarà demà els brigadistes internacionals a Benissa

13 d'abril de 2012 No hi ha comentaris
La República

La República

EUPV Marina Alta, Marina Baixa i el PCPV-JCPV Les Marines, organitzen demà dissabte 14 d’abril, coincidint amb el 81 aniversari de la proclamació de la II República, la “1a Caravana Republicana Les Marines 2012”, reivindicant una forma d’estat democràtica i social aprofitant aquesta data històrica.

Aquesta caravana republicana té l’objectiu de recuperar la memòria històrica i retre un homenatge a tots els lluitadors per la llibertat, la democràcia i la justícia social que van defensar la II República.

Al mateix temps, avançar cap a la III República és un altre dels objectius. Des de les organitzacions convocants, “es vol contribuir a la construcció d’una societat més lliure i igualitària, és a dir, una societat republicana que enfront de les polítiques neoliberals, és l’única forma d’estat que recull una voluntat democràtica i que pot apostar per les polítiques públiques que garanteixin la igualtat i repartiment de la riquesa”.

La caravana tindrà el punt d’inici a Dénia (avinguda de les Marines, 10.00h) i passarà per Ondara, Pedreguer, Gata, Benissa, Calp fins arribar a Benidorm. Des de la capital de la Marina Baixa tornaran a eixir (Esplanada Mercasa, 11.30h) cap a Altea, Callosa i Polop fins arribar a Calp, on hi haurà una graellada popular gratuïta a la zona d’acampada.

A les 18.00h hi haurà la cloenda de l’acte a Benissa davant del Monuments als Brigadistes Internacionals, on es retrà un homenatge als voluntaris que van lluitar contra el feixisme.

L’organització ha creat un esdeveniment a facebook.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/