Inici » Notícies » General

José Císcar inaugurarà la Fira i Porrat de Sant Antoni

16 de gener de 2013 No hi ha comentaris
José Císcar (foto del flickr de PPCV)

José Císcar (foto del flickr de PPCV)

El vicepresident del Consell, José Ciscar, serà l’encarregat d’inaugurar la Fira i Porrat de Sant Antoni de Benissa, divendres que ve, dia 18 de gener. La concentració d’autoritats tindrà lloc a les 18.45h a l’Ajuntament, on Ciscar signarà al llibre d’honor del consistori.

A continuació, cap a les 19.00, tindrà lloc la inauguració oficial de la fira al carrer Puríssima, a l’altura del carrer Tello. En primer lloc, les autoritats visitaran el “Túnel del Vi”, organitzat per la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta, i el mercat-exposició de vehicles nous i d’ocasió a la plaça Rei Jaume I. També s’inaugurarà la II Fira Artesana Ambulant, al carrer Puríssima, i l’exposició “Gerrots i ventalls”, organitzada per l’Associació de mestresses de casa a la seua seu.

A continuació es dirigiran al Centre d’Art Taller d’Ivars per a inaugurar l’exposició “Sempre hi ha motius per a l’esperança”, en la qual col·laboren les àrees de Serveis Socials de la Diputació d’Alacant i de l’Ajuntament de Benissa. Finalment, també al Taller d´Ivars, s’inaugurarà l’exposició pictòrica del benisser Miquel Ferrer Miret i a les 20.30, la Banda de la Societat Lírica i Musical oferirà un concert.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/