Inici » Notícies » General

Inicien una campanya perquè els benissers coneguen la bústia ciutadana

12 de setembre de 2011 No hi ha comentaris
Bústia ciutadana

Bústia ciutadana

La Regidoria de Participació Ciutadana posa en marxa aquests dies una campanya per donar a conèixer la bústia ciutadana de Benissa mitjançant l’enviament d’un díptic informatiu a la ciutadania.

Es tracta d’una eina per a la participació ciutadana on line que ja s’està utilitzant des de fa uns mesos i que permet, amb només fer un clic i donar-se d’alta: consultar, sol·licitar o aportar propostes directament a l’Ajuntament, col·laborant activament en la vida i desenvolupament de Benissa.

A més, la bústia ciutadana disposa d’un calendari on es poden consultar les múltiples activitats que es fan al municipi.

Gloria Ivars, regidora de Participació Ciutadana, ha agraït a la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania el desenvolupament d’aquest projecte d’incorporació de les noves tecnologies a la participació ciutadana i especialment, el suport que el nostre municipi ha rebut per a la seua implantació ja que Benissa serà municipi pilot en la segona fase de la seua implantació.

La regidora ha animat a benissers i benisseres a registrar-se en la bústia i utilitzar el més aviat possible aquesta valuosa eina de participació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/