Inici » Notícies » General

El rebut del fem augmentarà un 19% al centre urbà

14 d'octubre de 2016 No hi ha comentaris
Contenidors de fem (foto del flickr d'Olivier Bareau)

Contenidors de fem (foto del flickr d’Olivier Bareau)

Al ple de l’Ajuntament de Benissa del dimarts passat es va votar la modificació de l’ordenança de la taxa de recollida de fem per tal d’equiparar el preu que es paga tant al centre urbà com en altres zones del terme.

No obstant això, el preu de la taxa del fem no es nivellarà al preu més barat (el que és pagava al centre urbà), sinó en un nivell intermedi. Així les coses, el rebut del fem al poble augmentarà 20€ a l’any (un 19%) i baixarà 25€ a l’any (un 25%) en el cas de les cases. Pel que fa al rebut que paguen les tendes i empreses, aquest augmentarà un 3,5% en el cas del centre urbà i baixarà un 30% en aquelles situades a altres zones.

També s’ha inclós una proposta de Reiniciem Benissa mitjançant la qual es modifica la bonificació que tenien alguns jubilats i pensionistes. Anteriorment per a accedir a aquesta bonificació calia que l’única font d’ingressos fóra una pensió inferior al SMI, mentre que ara passarà a ser una pensió inferior a la pensió mínima amb cònjuge a càrrec.

El punt va eixir endavant amb el vot a favor de PP, PSOE, Compromís i Ciutadans; i amb l’abstenció de Reiniciem Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/