Inici » Notícies » General

El PSPV exigeix al Govern la variant de Benissa i l’accés de Calp a l’AP-7

16 de febrer de 2013 No hi ha comentaris

Els socialistes van anunciar ahir que presentaran dues Proposicions No de Llei al Congrés dels Diputats amb les quals volen reobrir el debat sobre la necessitat de millorar les infraestructures de la comarca. Concretament es refereixen a la variant de Benissa i a l’accés de Calp a l’AP-7. Dues proposicions a les quals se suma una tercera ja presentada sobre el tren entre Gandia i Dénia. Així ho van dir ahir a Benissa el sotssecretari general del PSPV a Alacant i diputat socialista, Herick Campos, el secretari d’Infraestructures de l’executiva comarcal del PSPV i portaveu socialista de Benissa, Vicent Cabrera, i el sotssecretari general dels socialistes de la comarca, Nicolay Pérez.

Segons Campos en aquestes PNL, els socialistes insten el Govern perquè es facen les variacions pressupostàries necessàries perquè en 2013 es reprenguen les obres de la circumval·lació de Benissa, s’inicien els tràmits per a licitar i executar les obres d’accés directe des de l’AP7 a Calp, que inclou la millora de la N332 al pas per aquest municipi, així com que s’elabore i aprove el projecte de Tren per la Costa i es complisca així el protocol signat entre Govern i Generalitat.

Infraestructures que podrien haver-se licitat enguany, segons va remarcar el diputat socialista, si el govern del PP no haguera discriminat la Comunitat i la província d’Alacant en les inversions de 2012 i en les previstes per a 2013.

Reducció de pressupost

En aquest sentit va explicar que als pressupostos de l’estat per a 2012 i 2013, elaborats pel PP, hi ha hagut una reducció del 53% de la inversió a la província d’Alacant pel que fa a l’any 2011.

Per la seua banda, Vicent Cabrera, va assenyalar que les infraestructures que es reclamen són necessàries per a vertebrar i modernitzar una comarca, com la Marina Alta, que sempre es queda a cavall entre Alacant i València. Cabrera va destacar que aquestes obres repercuteixen en el turisme i, per tant, en l’economia de la comarca.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/