Inici » Notícies » General

El dissabte passat va tindre lloc la gala final del concurs “Benissa té talent”

1 de juny de 2015 No hi ha comentaris
Gala final del concurs "Benissa té talent"

Gala final del concurs “Benissa té talent”

Dissabte passat va tindre lloc la gala final del concurs “Benissa té talent”, en la qual es van triar les actuacions guanyadores entre els finalistes, després del càsting que es va realitzar el passat mes de març. Una activitat, organitzada per l’Ajuntament de Benissa i la Casa del Sol i la Lluna, en la qual tots els veïns i veïnes de Benissa han tingut l’oportunitat de demostrar les seues habilitats artístiques. L’AECC, a més, va instal·lar una vidriola solidària per a recaptar fons durant la vetllada.

En la categoria individual el primer premi, dotat amb 200 euros, va ser per a Laura Martínez Juan, que va tocar el piano i va interpretar amb la seva veu “Un ramito de violetas”. El segon premi, dotat amb 100 euros, va ser per a Pepe Castellanos Feliu, que va tocar la bateria acompanyat de la cançó “Eye of the tiger”.

En la categoria grupal, el primer premi, de 200 euros, va ser per al grup de ball format per Alicia Carrascosa i Olga Torres, els quals van demostrar els seus dots al ritme de “Set fire to the rain” i “Son Yeon Jae” i el segon premi, de 100 euros, per a David Cabrera i Pepe García, que amb la seua veu i guitarra, van interpretar la peça “Cero”, de forma impecable.

El jurat va estar presidit per la regidora de Cultura, Pepa Martí, i compost per un representant de la Casal del Sol i la Lluna, de 4 professionals de la dansa i la música, i per 3 membres del públic, que per atzar, van tindre l’oportunitat de formar part del jurat popular d’aquesta gala.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/