Inici » Notícies » General

El Casal Jove presenta les activitats de maig i juny

9 de maig de 2013 No hi ha comentaris
Jorge Ivars, regidor de joventut presenta el programa de maig i juny 2013 del Casal Jove de Benissa

El regidor de joventut presenta el programa

El regidor de Joventut, Jorge Ivars, ha presentat en roda de premsa, la programació d’activitats per als mesos de maig i juny a desenvolupar al Casal Jove i dirigides a xiquets i joves del municipi.

Des de la Regidoria de Joventut s’està innovant contínuament oferint activitats atractives i d’interés tant per a xiquets com per a joves, tant des d’un vessant lúdic com des d’un punt de vista formatiu i d’utilitat.

Per al mes de maig destaca un taller de reciclatge de llaunes, un taller de massatge i teràpia del riure i un taller d’imatge personal, que es farà en col·laboració amb la Casa del Sol i la Lluna de Benissa. També s’ha preparat una interessant xerrada titulada “Oportunitats per a joves a l’estranger”, que tindrà lloc el 24 de maig a les 19.00h. A més ja s’han obert les inscripcions al campament “Camp Rock o Summer Camp”, a Alarcón (Conca).

Durant el mes de juny, les activitats destacades són un taller filatèlic per a preparar “Juvenia 2013”, un taller de Cup Cakes, un de tècniques d’estudi i un de creació de còctels. A més, en col·laboració amb la Diputació d’Alacant, s’organitzarà un taller gratuït titulat “Incide Generation 2013”, en el qual els adolescents podran aprendre com han de comportar-se davant les noves tecnologies.

Totes aquestes propostes es poden consultar amb més detalls al programa del Cal Jove de Maig i Juny 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/