Inici » Notícies » General

El Benibús oferirà un servei especial durant la jornada electoral del 26 de maig

17 de maig de 2019 No hi ha comentaris
El benibús

El benibús

A fi d’adaptar-se a la demanda i oferir més possibilitats de desplaçament a la ciutadania, el Benibús oferirà un servei especial durant el diumenge 26 de maig, jornada electoral en la qual els veïns i veïnes majors de 18 anys podran exercir el seu dret a vot en els comicis Europeus i Municipals.

El servei especial per al 26M comptarà amb les freqüències de pas habituals, iniciant els viatges a les 10.00 del matí des de la parada de Els Molins, prop de l’accés sud a Benissa per l’Avinguda del País Valencià. La informació de trajectes i horaris està disponible a partir d’aquests dies, tant en les pròpies parades com en les xarxes socials de l’Ajuntament.

El Benibús reprendrà el servei a partir del 31 de maig i fins al 29 de setembre. Finalment, es destaca que el servei comptarà amb plataforma per a facilitar l’accés a persones amb necessitats especials de mobilitat.

Relacionat també amb la mobilitat de les persones, l’Ajuntament de Benissa ha disposat l’habitual servei de desplaçament des del domicili fins al col·legi electoral per a aquelles persones que, per incapacitat física, no puguen realitzar el trajecte a peu. Aquest servei ha de sol·licitar-se, des del dia de hui, trucant al telèfon 608 012 347.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/