Inici » Notícies » General

Comença la Setmana Gastronòmica amb la participació de restaurants destacats

9 de juny de 2008 No hi ha comentaris

El dissabte passat va tindre lloc la inauguració de la I Mostra Gastronòmica, que va comptar amb la presència del President de la Diputació d’Alacant, José Joaquín Ripoll i del Director General de Turisme d’Interior, Agustín Grau Alventosa, que van acompanyar el batle, Juan Bautista Roselló i el regidor de Turisme, Xavi Estupiñà pels estands de la Mostra, en què van poder tastar els productes autòctons i les tapes més famoses del poble.

La Mostra es va tancar ahir diumenge al Centre d’Art Taller d’Ivars, per a donar pas fins el dia 15 a la Setmana Gastronòmica, en què participen destacats restaurants de Benissa: Casa del Maco, AL Zaraq, La Granja, Casa Eusebio, Bon Gust, Ca Emilio i Casa Cantó.

Per altra banda, el diumenge es va celebrar en el marc de la I Mostra Gastronòmica, el tradicional concurs de vins de Benissa, en el qual van participar 28 vins del poble. Els guanyadors, en aquesta ocasió, van ser Jaime Cuello, José Virginio Pérez i Ramón Roselló, que es van emportar 150, 100 i 50 euros respectivament.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/