Inici » Notícies » General

Campanya al comerç local amb motiu de Sant Valentí

4 de febrer de 2022 No hi ha comentaris
Imatge de la campanya promocional del comerç local

Imatge de la campanya promocional del comerç local

Dilluns que ve, dia 7, comença la campanya local de comerç “Comprar a Benissa és encetar”. Una acció promocional amb la qual es pretén aprofitar la setmana de l’amor per a recordar a la ciutadania de Benissa la importància d’adquirir productes als establiments locals. Com a incentiu, l’Ajuntament sortejarà quatre sopars per a dos persones als restaurants 34 de Sant Nicolau, Pizzeria L’Orenga, Bar l’Esplai i Cuina de dos. Les persones afortunades també rebran com a obsequi un dels símbols que millor reflecteixen l’amor, la rosa roja. El sorteig tindrà lloc el dia 15 d’aquest mateix mes a les 13h a través del Facebook de la regidoria.

La regidora de Comerç AFIC-CREAMA, Isabel Bou, ha tornat a recordar la gran faena que estan desenvolupant des de la seua delegació per a promocional el teixit econòmic del municipi. Bou, ha explicat la importància de continuar esforçant-se a donar a conéixer els beneficis de comprar al poble en lloc dels grans macrocentres comercials o per Internet. Per això, ha recalcat, “el comerç local de Benissa ha d’enamorar els nostres veïns i veïnes els 365 dies de l’any”.

De l’organització d’aquesta acció s’ha encarregat l’Associació de Comerç i Empresa de Benissa ACEB en col·laboració amb la Regidoria de Comerç a través d’AFIC-CREAMA.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/