Inici » Notícies » General

Benissa reposarà les vorades centenàries en les voreres del carrer Sant Sebastià

24 de febrer de 2010 No hi ha comentaris
Obres al Carrer Sant Sebastià

Obres al Carrer Sant Sebastià

Satisfacció entre els veïns del carrer de Sant Sebastià de Benissa, després de ser escoltades les seues reivindicacions. Un cèntric vial que està immers en obres del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació , que consisteixen en el reasfaltat del carrer, la renovació de la xarxa d’aigües i el soterrament de l’estesa elèctrica.

Unes obres que van provocar el malestar dels residents i comerciants de la zona en descobrir que l’actuació suposava la substitució de les vorades originals, realitzats amb pedra amb més de 100 anys d’antiguitat per formigó.

Però la unió fa la força, i la pressió veïnal ha aconseguit que finalment es conserve part de la història urbana de Benissa.

Així ho va confirmar José Luis Armengol, un dels comerciants del carrer, que al costat dels seus veïns es va mobilitzar per a arreplegar signatures i presentar un escrit en l’Ajuntament per a reclamar la preservació de les vorades de les voreres realitzats amb pedra extreta de l’antiga Pedrera de Benissa, i que formen part, va assegurar Armengol, part de la identitat del carrer Sant Sebastià.

El compromís tant de l’alcalde i responsable d’Urbanisme, el popular Juan Bautista. Roselló, com de l’edil de Patrimoni Històric, Xavi Tro, va apuntar Armengol, és reposar la pedra tradicional i no traslladar-la a un altre carrer com s’havia especulat. Alguna cosa que ha omplert de satisfacció a veïns i comerciants, que van avançar que celebraran una festa d’inauguració quan les obres finalitzen.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/