General

Benissa rep més de 9000 € en una subvenció de l’EMCORP

Neteja de la zona verda de la Urbanització San Jaime feta amb el programa EMCORP
Neteja de la zona verda de la Urb. San Jaime

Aquesta és la quarta subvenció que rep l’Ajuntament aquest any per part del Servef per a la contractació de persones aturades.

Benissa ha rebut una subvenció per part de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació, a través del Servef, dins del programa EMCORP/2010, gràcies a la qual s’ha pogut contractar algunes persones aturades del municipi.

Aquest nou programa EMCORP, dotat amb una subvenció de 9.617, 76, ha permès la contractació de 3 treballadors aturats que s’encarregaran de la recuperació ambiental de zones verdes a la zona costanera, durant 2 mesos.

Cal recordar que aquesta subvenció és la quarta que rep l’Ajuntament enguany per part del Servef per a la contractació de persones aturades. En total Benissa ha rebut durant aquest estiu, més de 61.000 euros en subvencions a través de 3 programes EMCORP i 1 programa EPAMER. Gràcies a ells, 15 persones han pogut exercir un treball durant alguns mesos, en àrees de recuperació ambiental i en el servei d’ajuda a domicili.

Josefina Ivars, Regidora de Personal, s’ha mostrat molt satisfeta ja que aquest tipus d’ajudes permeten donar ocupació a persones necessitades, a més, de contribuir a la millora dels serveis municipals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?