Inici » Notícies » General

Benissa presentarà la seua oferta turística a Fitur 2014

18 de gener de 2014 No hi ha comentaris
La Tourist Info Benissa Platja

La Tourist Info Benissa Platja

Benissa estarà present en la 34a FITUR a Madrid, del 22 al 26 de gener. Al voltant de 9.000 empreses, de 165 països i destinacions, es donaran cita a FITUR per a generar contactes i intercanvis comercials i establir l’agenda turística de l’any. Per això FITUR ha organitzat un important programa de compradors internacionals, trobades B2B i fòrums especialitzats que avançaran les tendències i aportaran solucions davant els nous reptes de la indústria.

FITUR 2014 és la primera cita de l’any per al sector turístic i se celebra en un moment particularment propici per a aquesta indústria, segons revelen les últimes dades de l’anterior exercici. Així és, tant a nivell mundial com a l’Estat Espanyol es van registrar sengles creixements del 5% en la recepció de turistes. A tot el món va haver, fins a setembre de 2013, 845 milions més de turistes que en el mateix període de 2012, segons el Baròmetre de l’OMT; mentre que l’Estat Espanyol va rebre fins a novembre passat un total de 57,6 milions de turistes, segons l’enquesta Frontur.

Totes les marques del País Valencià compartiran un espai comú de 1.545 metres quadrats en el pavelló 7 del recinte firal Ifema. L’objectiu és mostrar una marca única i coherent per a arribar a més destinacions amb la complementarietat de l’oferta turística valenciana. Fitur serà el punt d’arrencada per a la campanya de comunicació “Vacacionismo” amb la qual es vol transmetre que visitar el País Valencià no és només viatjar sinó sentir i que els turistes aprecien la cultura, patrimoni i gastronomia, ha afegit Alberto Fabra.

Benissa estarà present amb el fullet d’allotjaments de Benissa, dissenyat pel mateix Departament de Turisme, amb les tarifes de l’any 2014 i el catàleg exclusiu per a accions promocionals directes en mercats emissors en el qual preval la imatge sobre el text. A més, el dimecres 22 de gener Benissa celebrarà 3 rodes de premsa per presentar la 7ª Mostra Gastronòmica de Benissa, i 2 esdeveniments esportius: la 3ª Perimetral a Benissa (carrera de muntanya) i el VII Fotosub Geas València en col·laboració amb l’Ajuntament de Teulada-Moraira (fotografia submarina). Les tapes del Restaurant Casa Cantó tindran un protagonisme especial en aquesta fira ja que seran servides en el cocktail que oferirà el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca després de la seua roda de premsa. Finalment, Benissa també forma part de dos projectes addicionals que seran també presentats a Fitur: La Ruta del Vi d’Alacant i la Ruta dels Riuraus.

Algunes empreses turístiques de Benissa, com Rentspain.com i Alquileres Guzmán, que enguany ha contractat un estand propi, ja han confirmat la seua presència a fi d’atendre cites i realitzar negocis en la mateixa fira.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/