Inici » Notícies » General

Benissa llança una campanya de vidrioles solidàries per a ajudar els refugiats sirians

16 de juny de 2016 No hi ha comentaris
Cartell de la campanya de vidrioles solidàries

Cartell de la campanya de vidrioles solidàries

L’Ajuntament de Benissa, a través de la Mesa Municipal de Solidaritat amb els Refugiats Sirians, llança una campanya de vidrioles solidàries amb l’objectiu de recaptar fons per a pal·liar la situació en què es troben aquestes persones. La campanya tindrà una durada de 3 mesos, començant el 20 de juny i finalitzant el 20 de setembre.

A través d’aquesta campanya s’intenta aportar ajuda per a les ONG que treballen sobre el terreny amb l’objectiu d’alleujar la greu situació de crisi humanitària que es viu aquests dies. Per açò, els diners arreplegats es lliuraran íntegrament al programa de refugiats de Creu Roja.

Les vidrioles solidàries es podran trobar als següents comerços col·laboradors: Floristeria Isabel, Òptica Giner, Visióptica Benissa, Visióptica Pepe La Sal, Calzados Jade, Gelateria la Jijonenca, Carnisseria Paquita, Ortopèdia Bondía, Lucas LCS, Hostelbe, Milar Giner, Sendra decoració, Juan Cuines i Joieria Carralo.

Cal recordar que la Mesa de Solidaritat, composta per un representant de cada grup polític amb representació en l’Ajuntament, Tècnics del Departament de Serveis Socials i membres de les diferents associacions de caràcter social de la localitat, es reuneix periòdicament amb l’objectiu d’organitzar mesures d’ajuda per a les persones refugiades.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/