Inici » Notícies » General

Benissa i la Diputació acorden solucions per a crear un carril bici fins l’estació de tren

29 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
Reunió amb el Diputat de Carreteres

Reunió amb el Diputat de Carreteres

Fa més d’un any que el ple de Benissa va sol·licitar a la Diputació d’Alacant la realització d’un estudi per a construir una vorera per als vianants i un carril bici en la carretera CV-740 des del Pla de Bonaire fins l’Estació de Tren (Línia 9 del TRAM). El passat dimarts, Manuel Juan, regidor d’Urbanisme, i Fernando López Corsi, responsable de Turisme i Hisenda, es van reunir amb Juan Molina, Diputat Provincial de Carreteres, per tal de conéixer l’estat d’aquest projecte.

En la reunió es va posar sobre la taula la solució consistent en que la Diputació, responsable d’aquesta infraestructura, puga cedir eixe tram a l’Ajuntament de Benissa, qui després de realitzar un projecte i presentar-lo podrà iniciar aquestes obres per a unir el centre urbà amb l’estació de tren, a Berdica.

Aquestes possibles millores en un tram viari de 1.400 metres respon a les necessitats de la ciutadania de Benissa, en un projecte que suposarà un augment en la seguretat de les persones vianants, així com una proposta atractiva per a l’oci en general, ja siga a través d’un passeig caminant, corrent o amb bici.

Per altra banda, el regidors benissers també es van interessar per l’estat d’una petició també aprovada en ple ordinari. Es tracta de la finalització del tram d’andana peatonal i ciclista en l’Avinguda de la Marina (CV-746), una carretera amb un elevat trànsit, ja que uneix Moraira i Calp per la costa. La Diputació ja va realitzar l’any 2011 actuacions a un tram que va de la zona de la Cala Pinets fins La Fustera, i queda pendent la resta de carretera CV-746 fins al terme de Teulada-Moraira. En aquest cas, des de la Diputació d’Alacant van explicar que continua en estudi.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/