Inici » Notícies » General

Benissa celebra una trobada provincial sobre Govern Obert el 2 de juny

28 de maig de 2022 No hi ha comentaris
Imatge de la Jornada de Govern Obert

Imatge de la Jornada de Govern Obert

L’Ajuntament es compromet amb el Govern Obert mitjançant l’impuls de la Trobada Provincial emmarcada dins del I Pla d’Acció de Govern Obert de Benissa 2021-2024, al qual assistiran representants públics de la província, i en el qual especialistes de reconegut prestigi de les principals universitats alacantines exposaran propostes de millora per a una administració més pròxima a la ciutadania. L’acte començarà amb les intervencions del batle, Arturo Poquet Ribes, la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Lucía Pino García, que donaran obertura a la sessió, així com de Jose Luis Sahuquillo Orozco, director executiu d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, consultora col·laboradora externa d’aquest projecte.

L’esdeveniment tindrà lloc el 2 de juny a l’Espai Cultural dels Cases del Batlle i servirà per a treballar sobre aspectes com l’impacte de la pandèmia en la democràcia participativa, els nous canals de participació ciutadana o les bones pràctiques en matèria de govern obert.

Programa de la Jornada de Govern Obert

Programa de la Jornada de Govern Obert

La regidora, Rosa Lucía Pino, ha explicat que es tracta d’un esdeveniment en el qual “treballem des de fa mesos en col·laboració amb una consultora especialitzada i que forma part de l’estratègia municipal de l’actual equip de govern amb la qual pretenem reforçar les tasques en participació ciutadana”.

El batle, Arturo Poquet, que exercirà d’amfitrió de la jornada, ha destacat la importància de continuar marcant una agenda política de la mà de la ciutadania per a “millorar el nostre poble entre tots”.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/