Inici » Notícies » General

Benissa celebra la II Mostra Gastronòmica

16 de febrer de 2009 No hi ha comentaris

La II MOSTRA GASTRONÒMICA DE BENISSA se celebrarà el cap de setmana del 6 al 8 de març al Centre d’Art Taller d’Ivars. Així ho han anunciat el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el regidor de Comerç i Turisme, Xavi Estupiñá, en la presentació d’aquest esdeveniment, en què ha participat el prestigiós crític gastronòmic, Antonio Vergara, coordinador de l’Anuari Gastronòmic de la Comunitat Valenciana.

Com si fóra una fira, els visitants podran tastar en el recinte els productes i plats gastronòmics dels diferents bars, restaurants i comerços. Durant eixe cap de setmana hi haurà un programa variat d’activitats basat en degustacions gastronòmiques, tasts gratuïts de vi i de productes derivats del moscatell presentats per sommeliers i enòlegs reconeguts així com un tast de cerveses presentada pel GRUP MAHOU. A més, se celebrarà el IX “Concurs de Vins de Benissa”.

L’organització d’aquesta II MOSTRA GASTRONÒMICA DE BENISSA estarà a càrrec de les Regidories de Comerç i Turisme, en col·laboració amb tots els restauradors i empreses que han participant desinteressadament per a difondre els valors dels productes gastronòmics benissers.

Des de la taquilla es vendran tiquets d’1 euro i els comensals i visitants podran adquirir la quantitat de tiquets en funció del plat o plats que desitgen consumir. Com a novetat, enguany l’obertura de la Mostra Gastronòmica es realitzarà el divendres 6 de març a partir de les 19.00. El dissabte 7 de març a les 12.00 serà la inauguració d’aquesta fira, a la qual acudirà el batle, Juan Bautista Roselló i les autoritats convidades. El diumenge dia 8, de 10.00 a 14.00 se celebrarà el IX “Concurs de Vins de Benissa”. L’horari per a les degustacions de plats serà de 19.00 a 23.00 el divendres, d’11.00 a 16.00 i de 19.00 a 23.00 el dissabte i de 10.00 a 17.00 el diumenge. A més, el dissabte, de 12.30 a 13.30, hi haurà tasts gratuïts de vins i derivats del moscatell, i com a novetat, a les 19.30, tast gratuït de cerveses presentada pel grup MAHOU.

Les empreses que participaran en aquesta mostra són Bar Restaurant El Rebost, Cerveseria Restaurant Bon Gust, Bar Restaurant Tapas Vizcaíno, Bar Camp de Futbol, Restaurant Ca Emilio, Bar La Raspa, Bar Cafeteria L’Esplai, Bar Baix del Pi, Bar Trinquet, Forn del Mercat, Celler Abadia del Vi, AgroXaló Bodegas y Viñedos, Productos Agrícolas Porsellanes, S.A.T. i Cafè Tròpic.

Per altra banda, durant la setmana del 9 al 15 de març, en 7 restaurants de Benissa (Restaurant Casa Cantó, Restaurant Al Zaraq, Restaurant Bon Gust, Restaurant La Granja, Restaurant Casa del Maco, Restaurant Casa Eusebio i Restaurant Fussió), es prepararan menús degustació amb preus que oscil·laran entre els 25 i 45 euros.

Segons ha comentat el regidor responsable, Xavi Estupiñá, “l’objectiu d’aquesta mostra és difondre receptes, plats i productes autòctons de Benissa respectant sempre l’estil culinari propi de cada establiment”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/