Inici » Notícies » General

Benissa assistirà a la fira turística TUR de Goteborg (Suècia)

6 de març de 2008 No hi ha comentaris

Benissa estarà present per primera vegada en la 24 edició de la fira TUR que se celebra a Goteborg (Suècia) del 13 al 16 de març. La fira TUR és, des de fa quasi un quart de segle, la fira del sector de viatges, turisme i reunions més gran i important d’Escandinàvia.

El dijous 13 i el divendres 14 de març la fira ofereix la possibilitat d’establir contacte personal amb compradors professionals del sector i amb viatgers privats molt actius ja que aquests dos dies la fira estarà oberta només als professionals del sector. El perfil dels visitants professionals són persones amb facultats per a prendre decisions i que influeixen en les decisions d’agències de viatges, organitzadors de viatges, empreses transportistes, hotels, oficines de turisme, etc.

El cap de setmana es podrà contactar amb el públic o consumidor final ja que aquests dos dies la fira està oberta al públic. Aquest públic té com a prioritat l’elecció de nous viatges i que visiten aquesta fira com a punt d’informació i compra qualificat. En la passada edició més de 50.000 persones van visitar la fira.

Presència de Benissa a TUR 2008

Benissa assistirà de la mà de la Conselleria de Turisme juntament amb Alacant i València ciutat, a fi d’oferir la destinació turística de Benissa com un lloc de gaudi de vacances fora del període estiuenc. Per a assistir a aquesta fira s’ha analitzat en profunditat l’estudi de mercat suec que ha elaborat la Conselleria de Turisme i així conèixer de primera mà els interessos i necessitats d’aquest mercat a l’hora de triar una destinació turística.

La regidoria durà a Goteborg la campanya “Conta’ns les teues vacances ideals” en Anglés “Tell us about your ideal holiday” per a captar missatges i contactes de turistes suecs i començar, d’aquesta forma, una relació amb aquest país.

També s’ha preparat material en Anglés amb l’oferta turística del municipi: preus d’allotjament, guies de serveis, fullets genèrics amb l’oferta global del municipi, fullets d’imatge, etc, així com una important quantitat de marxandatge per a difondre la marca turística de Benissa.

Al certamen es desplaçarà la tècnic de turisme així com una informadora per a atendre degudament l’estand i les demandes de professionals i el públic en general.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/