Inici » Notícies » General

Benissa amplia el servei de recollida de cartó al Polígon Industrial

14 d'abril de 2022 No hi ha comentaris
Recollida de cartó

Recollida de cartó

Molt es parla de participació ciutadana però a vegades no es visualitza la materialització d’aquestes accions. Un exemple d’això ha sigut la petició realitzada per un important nombre d’empresaris del Polígon Industrial per a ampliar el servei de recollida de cartó en la seua àrea d’influència. Eixa ha sigut la reacció de l’equip de govern municipal que en menys de tres setmanes des que es va rebre la demanda, ha impulsat aquest servei del qual s’encarregarà la mercantil pública Benissa Impuls.

El batle, Arturo Poquet, ha recordat en les seues declaracions que el Polígon Industrial La Pedrera és un dels principals motors econòmics del municipi i del sud de la comarca. “Comptem amb empreses capdavanteres que empren a ciutadans del nostre poble però també d’altres punts del País Valencià i fins i tot de fora de la nostra regió”, ha dit. En eixe sentit, ha manifestat que “tenim l’obligació d’escoltar-los, atendre’ls i, en la mesura que siga possible, donar solució als seus problemes i necessitats”.

Per això, des de ja mateix es pot veure circulant tots els dimecres pels carrers de la Pedrera el camió de recollida de cartó comercial de Benissa Impuls amb el qual se satisfà una demanda assenyada i raonable de l’empresariat benisser. A aquesta iniciativa se suma el paquet d’actuacions de millora que l’Ajuntament va presentar l’any passat com la pintura horitzontal, la senyalística vertical i una pàgina web amb tots els negocis locals.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/