Inici » Notícies » General

Aquest matí ha tingut lloc una xerrada sobre les eleccions europees per a residents estrangers

29 d'octubre de 2013 No hi ha comentaris
Xerrada sobre les eleccions al Parlament Europeu celebrada a Benissa

Xerrada sobre les eleccions al Parlament Europeu

Aquest matí ha tingut lloc a Benissa una xerrada sobre les eleccions al Parlament Europeu 2014, en la qual ha participat el Delegat provincial de l’INE (Institut Nacional d’Estadística), Cessar Garrido i l’advocat i professor titular de Ciències Polítiques de la Universitat d’Alacant, Rafael Agulló. Davant la proximitat de les eleccions al Parlament Europeu, que tindran lloc el 25 de maig de 2014, la Unitat de Ciutadans Estrangers de la Diputació d’Alacant ha posat en marxa una sèrie de xerrades en diferents municipis en Anglés i Alemany.

La conferència de hui s’ha desenvolupat en Anglés i han assistit un grup d’estrangers residents a Benissa, els quals han participat activament, preguntant i resolent dubtes.

L’objectiu és informar els euroresidents de la província sobre els tràmits a seguir per a exercir el seu dret al vot en aquestes eleccions, així com resoldre dubtes i facilitar-los que puguen complir amb els tràmits legalment establerts.

Com a complement a les xerrades, la Unitat de Ciutadans Estrangers ha editat uns fullets “Padró Municipal” i “Eleccions al Parlament Europeu”, en cinc idiomes (Castellà, Anglés, Alemany, Francès i Neerlandés). Aquests fullets poden consultar-se també online en www.ciudadanosextranjeros.es, en l’apartat de Publicacions.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/