Inici » Notícies » General

15.000 € en tres hores, el cost del 25é Aniversari de la Tourist Info Benissa

9 d'octubre de 2022 No hi ha comentaris
Photocall del 25é Aniversari de la Tourist Info Benissa

Photocall del 25é Aniversari de la Tourist Info Benissa

L’esdeveniment per a celebrar el 25é Aniversari de la Tourist Info Benissa i que va tindre lloc el passat 29 de  setembre al Taller d’Ivars va tindre un cost prou elevat per a les arques públiques. En concret, més de 15.000 euros per a un acte que va durar tres hores.

La major part del cost de l’organització va correspondre al servei de presentació i la xerrada motivacional de Luis Galindo. Per a aquest contracte es va contractar a una intermèdia experta en turisme. El cost d’aquests serveis va ser de quasi 8500 euros.

A aquest servei van seguir en importància el cost del marxandatge (3025 €), un photocall (1858 €), servei d’enregistrament de l’acte (750€), productes del forn de pa (600€), servei de projecció d’imatges (393 €) i subministrament de vi (136€).

L’acte va comptar amb una nombrosa assistència de polítics i càrrecs institucionals, com els regidors de Turisme de Benissa dels últims 25 anys, part de l’equip de govern del PP amb el batle Arturo Poquet al capdavant, l’exbatle i diputat provincial Juan Bautista Roselló, José Mancebo, director del Patronat de Turisme de la Costa Blanca; i Herick Campos, secretari general de Turisme de la Costa Blanca.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/