Inici » Notícies » Festes

Pedro Cabrera, president de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2009

17 de juliol de 2008 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 16 de juliol de 2008:

El conegut empresari comarcal Pedro Cabrera, propietari de Suministros Hosteleros Benissa, ha sigut triat president de les festes de la Puríssima Xiqueta 2009.

Una persona senzilla, propera i molt treballadora, són algunes de les moltes qualitats que té Cabrera i que han fet que la Comissió de Festes l’escollira per majoria absoluta.

Un fet que no ha sorprés ni a festers ni veïns de Benissa, donat que en els diferents rogles del poble i, des de fa més d’un any, es parlava de Pedro com el futur president d’aquesta comissió i del que Cabrera se sent orgullós.

I és que encara li brillen els ulls quan recorda la seua elecció, moments de nerviosisme i alegria “estic molt content i vull agrair als festers la confiança dipositada en mi, a les tres quintes i espere estar a l’altura i treballar per a fer les festes que Benissa mereix”.

Unes celebracions que el president espera siguen del grat de tots i que arriben a tots els racons del poble, no centrant-les sols en la plaça del poble “van a ser unes festes molt participatives, que honraran a Benissa i a la nostra patrona la Puríssima Xiqueta”. Un any que no serà un camí de roses, ja que no es pot oblidar la crisi, encara que ell i el seu equip van a treballar molt dur, com han fet, fins ara, fins i tot sense saber l’equip directiu “però sense arribar a atabalar a les famílies i veïns, amb moltes vendes, ja que sabem que no corren bons temps” afirma Cabrera.

El vicepresident és José Miguel Bertomeu, María Llopis, secretària i Doménec Miralles tresorer, aquests dos últims càrrecs, ostentats des del mes d’abril.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/