Inici » Notícies » Festes

La Puríssima 2013, unes festes amb menys famosos i més germanor

24 de març de 2013 No hi ha comentaris
La Raiz

La Raiz

L’actual crisi econòmica ha fet que, per primera vegada des de fa molts anys, el plat fort de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2013 siguen les orquestres i no els grups més o menys famosos. És així com per Benissa passaran La Pato (dissabte 20 d’abril), La Límite (Div. 26 d’Abril, Dia de la Coronació), la Montecarlo (Ds. 27 d’Abril, Dia de l’Ofrena), Euforia (dg. 28 d’Abril, Dia de la Puríssima), La Tribu (dl. 29 d’Abril, Dia del Riberer) i La Crash (Ds. 4 de Maig, dia de les Anyades).

A més, cal destacar la nit jove del Dia dels Fadrins on actuaran els grups Belical, Alevosía, Iratxo i La Raiz, aquest últim procedent de Gandia amb un estil de mestissatge i lletres crítiques que estan aconseguint molts èxits allà on participen. Podeu veure una mostra en el següent videoclip:

Per altre costat, enguany, a banda de la tradicional paella del Dia de les Anyades hi haurà també una cocà popular el Dia dels Fadrins i un Dinar Popular l’endemà, dia 1 de maig. A més, hi haurà també un parc infantil aquest mateix dia. Destacar també que enguany l’homenatge als riberers es farà a l’església.

A Infobenissa podeu trobar el programa complet de les Festes Puríssima Xiqueta 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/