Inici » Notícies » Festes

La Fira i Porrat de Sant Antoni tindrà lloc del 12 al 27 de gener

7 de gener de 2008 No hi ha comentaris

Benissa celebra la Fira i Porrat de Sant Antoni del 12 al 27 de gener amb un programa replet d’activitats. Segons ha avançat la regidora de Festes, Raquel Soliveres, aquest primer cap de setmana se celebrarà la tradicional benedicció d’animals, s’inaugurarà un exposició de “Nines i Ventalls”, una exposició de pintura abstracta, l’exposició de vehicles nous i es realitzarà el concurs de paelles. A més, les atraccions infantils ompliran el Passeig Dolors Piera i no faltaran els esdeveniments esportius durant tots els dies de la fira. També, segons ha comentat el regidor de comerç, Xavi Estupiñà, el Taller d’Ivars albergarà la I Fira de Mostres, on les empreses i comerços del municipi podran ensenyar els seus productes més nous. Cal destacar també el concert que celebrarà el grup Al TALL el diumenge 13 de gener.

El cap de setmana del 19 i 20 de gener li tocarà el torn a l’exposició de maquinària i vehicles d’ocasió, a la Trobada de Corals, a l’Obert Internacional d’Escacs i al Túnel del Vi, una nova iniciativa organitzada per la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta, on els visitants podran tastar el vi i les tapes del poble.

L’últim cap de setmana estarà dedicat a la Fira Medieval que enguany presentarà novetats ja que està organitzada per una empresa diferent a les dels anys anteriors. També es realitzarà els Escacs Vivents, s’exposaran vehicles antics i d’època i es podrà visitar la Fira Ramadera a la Glorieta Dolors Piera.

Enllaç
Programa d’actes de la Fira i Porrat 2008

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/